CarbZone-weight-loss 

Kun ruotsalaiset opiskelijat Tom ja Ewa-Lena katsoivat eräänä aamuna peiliin, he huomasivat, että heidän kokonsa oli kasvanut huomattavasti vuosien aikana, kun he opiskelivat Kalifornian Yliopistossa Los Angelesissa, UCLA:ssa. Tämä herääminen johti muutama vuosi myöhemmin aloittamaan CarbZone yrityksen, joka tarjoaa terveystietoisille ihmisille puhdasta ja terveellistä ruokaa ilman turhia hiilihydraatteja.

Sekä Tom että Ewa-Lena olivat molemmat olleet muutama vuosi aiemmin huippu-urheiljoita, mutta terveellinen elämäntapa, johon kuului ravitsevaa ruokaa ja paljon liikuntaa, vaihtui rennompaan kun he tulivat Yhdysvaltoihin. Ei ole kovinkaan outoa, että pannukakut siirapilla ja voilla aamiaiseksi, kahvi makeutetulla kermalla luentojen aikana ja illallisbuffet pitsan, ranskalaisten perunoiden ja grillattujen juustovoileipien kanssa toivat paljon ylimääräisä kiloja.

Yrittäessään vähentää painoa he ostivat kuntosalijäsenyyden ja treenivaatteita - ja päättivät poistaa rasvan heidän aterioistaan. Kolmen kuukauden jälkeen ei tapahtunut paljon mitään. Käänne tapahtui, kun Tom löysi yhtenä päivänä kirjan, joka kertoi vähähiilihydraattisesta elämäntavasta ja tajusi, että keho polttaa aina ensimmäiseksi hiilihydraattia, ennen kuin se ryhtyy polttamaan rasvaa. Kun he olivat käyneet läpi kamppailun sokerin vähentämisestä, kilot alkoivat karista. Suunnilleen samaan aikaan Atkinsin dieetti nautti suurta suosiota Yhdysvalloissa, ja kaupoissa oli paljon vähähiilihydraattisia tuotteita, jotka auttoivat. Viisi kuukautta myöhemmin Tom ja Ewa-Lena olivat pudottaneet yhdessä 50 kg.

Vuonna 2003 Ruotsissa kaikki pysähtyi. Hiilihydraattien saannin vähentäminen oli tuntematon konsepti eikä ollut tuotteita, joita ostaa. Kaupan hyllyillä oleva leipä leivottiin sokerin tai siirapin kanssa ja se sisälsi hydrattuja rasvoja, ja dieettituotteissa oli vähän rasvaa mutta paljon sokeria. Se oli jossakin tässä kohtaa, kaupan hyllyjen ja heidän pienen yksiönsä aamiaispöydän välillä, kun idea heidän omasta yrityksestä CarbZonesta syntyi.

Muutaman liian monen kananmunia ja pekonia sisältävän aamiaisen jälkeen molemmat kaipasivat maukasta, terveellistä leipää, joka oli tehty ilman vehnäjauhopohjaa. Tarvittiin useita kokeiluja ja epäonnistumisia ja paljon kovaa työtä ennen kuin heidän ensimmäinen tuotteensa syntyi. Myynti alkoi 20:ssä paikallisessa myymälässä Tukholmassa.

Matka siitä hetkestä tähän päivään on ollut kaikkea muuta kuin suoraviivaista. Itsepäisyys ja kova työ kuitenkin voittivat. Tänä päivänä CarbZone voi toimittaa tuotteita kaikkialle Eurooppaan ja kaikille, jotka haluavat elää vähähiilihydraattista elämäntapaa, halusivatpa he sitten kermaisen pasta-annoksen tai kakkua kahvinsa kanssa. Vähähiilihydraattinen elämäntapa ei ole tänä päivänä vain unelma, se on suloista todellisuutta.

/* ]]> */